Hinnasto

Koirapalveluiden täydellinen hinnasto löytyy ajanvarauksen yhteydestä. Hevospalveluista tässä esimerkkejä, kysy Lauralta tarkemmin! Luennoista ja ratsastuskoulun tuntituurauksista kysy tarjousta.

Trimmaus ja koirahieronta

Tässä vain muutamia esimerkkejä, ajanvarausjärjestelmästä löydät kaikki hintamme ja palvelumme. Kaikki trimmauspalvelut sisältävät pesun ja kynsienleikkuun. Osalle roduista teemme myös näyttelytrimmauksia. Kaikki hinnat sis. ALV 24%. Maksuvälineenä käy käteisen lisäksi MobilePay ja yleiset pankki- ja luottokortit.

Kynsienleikkuu12€
Pesu lyhtkarvaiselle minikokoiselle koiralle40€
Lyhyeksi muotoilu pienikokoiselle koiralle75€
Nypintä ohutturkkiselle pienikokoiselle koiralle85€
Koiran hieronta 45min45€
TRIMMAUS- JA HIERONTAHINNASTO

Ratsutus ja valmennus

Hevosen koulutus (ratsutus, maastakäsin työskentely) ensisijaisesti vain hevosen omalla tallilla, Pirkanmaalla. Lauran pituus on 178cm ja paino 60kg, joten ihan pikkuponeja en voi ratsuttaa, mutta muuten kaikki käy.

Ajanvaraus ratsutukseen ja valmennustunneille vain yhteydenoton kautta. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24% sekä matkakustannukset. Mikäli sinulla on tarve ratsutukselle tai valmennukselle Pirkanmaan ulkopuolella, pyydä tarjous. Maksuvälineenä käy käteisen lisäksi yleiset pankki- ja luottokortit sekä MobilePay.

Hevosen koulutus Valkeakoskella50€
Hevosen koulutus muu Pirkanmaa (45min)60€
Yksityistunti Valkeakoskella50€
Paritunti Valkeakoskella (hinta per hlö)30€
Yksityistunti muu Pirkanmaa (45min)60€
Paritunti muu Pikanmaa (hinta per hlö) 40€
RATSUTUS- JA VALMENNUSHINNASTO

”Oikein erinomaisen mukava paikka ja hyvä jälki. Koirakin tykkäsi trimmausnyppimisestä, niin että olisi jäänyt vaikka asumaan taloon.”

— Trimmausasiakas Janne ja koiransa Ruuti